37

Har precis kommit hem från en för lång shopping runda. Var och köpte en pälsjacka i måndags som jag skulle byta till en mindre storlek, tyvärr hade dom slut på storleken jag behövde så jag får nöja mig med den här skiten. Vågar jag påpeka att jag tillochmed åkte själv? vart går gränsen egentligen? herregud.. Slutade med ett par snygga glajjor från bianco och en ny parfym! köpte med mig middag hem också, blev ganska förvånad när jag insåg hur dyrt det faktiskt blivit..
Har utöver det vanliga gjort några tappra försök till att få Fatima komma tillbaka till John Bauer idag, men icke! får börja ta i med hårdhandskarna snart! jag tror faktiskt att bussresorna till skolan är värst. Istället för att göra ingenting måste jag nu sitta och försöka imponera på min mycket civilicerade vän Nathalie!
Så, medans hon sitter och läser 'flickan som lekte med elden' & 'en blomma i afrikas öken' läser jag 'kända citat från coola kändisar' haha! nej, det håller inte.
Uppmärksammade också att det har blivit alldeles för kallt för klackskor nu. vad faen har man på sig istälelt då? 
sitter fortfarande och väntar på mina over-knee, but until then..?
hursomhellst så ska jag gå och powernappa i sådär 6 timmar nu, har bestämt mig för att åka och hälsa på i lommarskolan någon dag så jag har börjat ladda riktigt ordentligen. det kommer bli krig, men någon måste styra upp stället! ska planera min arme väl. talk to you laterrrr.

i can't even think about how you feel inside
but we are best friends, right?


36



no matter how hard you work to bring yourself up -
there's always someone out there working just as hard to put you down.


35

Gårdagen bestod av shopping, köpte blandannat med mig små ''diamanter'' så när jag kom hem satte jag mig och fixade mina naglar som sedan följdes av en mycket trevlig kväll!
Sov riktigt länge i morse vilket verkligen behövdes. dock har det sina nakdelar också och jag har gått på högvarv hela dagen.
Eftersom jag jobbar imorgon har jag bestämt mig för att hålla mig i norrtälje ikväll, filmkväll är än så länge planerat men eftersom jag ogillar både komedier (som för det första INTE ens är roliga) eller tjejfilmer, så brukar vi aldrig komma någon vart med den idén, haha..
ska kila iväg nu, we keep in!







34

Sitter just nu i skolan, har frisör teknik. Vi hade en tyst minut för dig idag Fatima.
jag saknar dig, and i even painted you a picture.



jag på bilden, tillägnar den åt fatima!
fear my paint skills.


33

jag är så jävla ledsen just nu. FAN.


32

De få gånger jag bloggar är oftast när jag är på dåligt humör av någon anledning.
idag är jag rasande.
Efter lång väntan fick jag äntligen hem mina over-knee stövlar idag. grymt snygga, och även i för stor storlek.
Detta betyder att jag är tvungen att skicka tillbaka dom och sedan få tillbaka ett par i rätt storlek. Hade inte varit några problem om det inte hade varit för att detta kommer att ta 3-4 veckor. Jag är otroligt frustrerad.
Hursomhellst så bär det av till Täby vid 8 tiden för party! jag borde vara taggad, vilket jag inte alls är.
Tillställningar gör mig bara på dåligt humör eftersom jag inte vet hur jag vill se ut nu för tiden. Jag harletat insperation hela veckan, men alla bara ÄR där. jag också. alla ser lika dana ut eller så syns dom knappt. Det räcker inte att ha halva rummet fullt med klacksor, köpa alla plagg man får syn på med D&G på och måla naglarna i olika färger varje dag. Jag har ingen aning om hur jag vill se ut. Jag har testat det mesta den senaste veckan bara för att kanske, förhoppningsvis komma på något nytt. Jag hade platt hår, uppsatt, lockigt, mittbena, snebena och en dag sprang jag till och med runt med ett jäkla ''hippie-band'' i håret. Jätte fint, men det är inte så jag VILL se ut. Jag är förvirrad. Jag var i stockholm, and still, alla ser likadana ut. fan också. jag vill inspireras.
Så, vad ska jag ha på mig ikväll? tror jag skiter i kläderna så slipper jag det här. haha..
utöver det ska jag försöka med att inte fastna i någon hiss den här helgen! vi får se hur det går. Har fått lov att låna min brors kamera, fotar aldrig i vanliga fall men ska göra mitt bästa. är livrädd för att jag på något sätt ska lyckas ha sönden den också, vi får se. jag har lovar att försvara den med mitt liv. nu jäklar! partygreken på nya äventyr.


31

''Det handlar inte om att hitta sig själv, utan om att skapa sig själv''
och vilket som, tänker jag faen göra det i stockholm istället!
Odenplan nästa!




30

'' När du inte kan stilla din hyperaktivitet blir du rastlös, och ett vanligt lugnt liv är din värsta mardröm. Din ytlighet och det faktum att du är en totalt känslokall psykopat gör dessutom att du inte är särskilt väl lämpad till ett liv i det normala samhället. ''

jaja, jag tar det som en komplimang.


28

Alla vet att inlägg 08 var ett stort skämt. ha-ha.
jag ska skärpa mig. NU. osvosv.
HURSOMHELLST, tänker jag dra igen fredagen då jag och mina vänner fastnade i en hiss. sånt man alltid tänker ska hända då det faktiskt aldrig gör det. JAgoch mina vönner var på fest i södermanl. jag ska gå ner och möta några andra vänner och tar med mig två tjejer ifrån festen. Väl nere och mött upp dom gick vi  in 10 pers i hissen, 7 killar runt 70-80 och tre tjejer. i hissen står det MAX 8 personer, ingenting vi tänker på, en våning upp var det ju party!
vi stället oss i hissen och trycker på knappen, dörren stängs sakta och hissen börjar åka neråt, av någon anledning. till en början sagta. En av mina vänner säger '' vem faen tryckte på ner knappen? '' och innan vi vet ordet av dett smäller det till och hissen flyger neråt och vi slår i källargolvet otroligt hårt. det kändes som att ryggraden tröcks ur ryggen. Där står vi. Alla är till en början lugna och försöker ringa numret i hissen som är meningen ska hjälpa till om man har fastnat i en hiss. Vi får inget svar, och när någon väl svara är det en telefonsvarare. dom stänger klockan TVÅ på fredagar. så, vad ska man säga '' hej, vi är 10 personer som sitter fast i en hiss på södermalm, ni kan väll komma och hämta oss på måndag när ni har tid? ''
Eftersom vi är nere i källaren så finns det ingen mottagning på mobilerna och det är då alla börjar få panik. vi är 10 peroner i en otriligt liten hiss och det bärjar bli så varmt att några av oss började ta av oss kläder. Luften var OTROLIGT varm och kvav så vi försöker slå sönder hissfönster, vi måste ha luft! men det går inte. Folk uppe på festen börjar såklart undra vart vi tagit vägen och vad som stog på, eftersom dom hade hört när hissen kraschade i golvet. Vi står och skriker som galningar och tillslut får vi kontakt med dom. dom springer ner mot källaren där dören är låst. dom kommer alltså inte in till rummet där vi står. Grannarna ville inte hjälpa till heller. TILLSLUT får vi tag i polisen. Tog ett bra tag eftersom dom sa åt oss att sluta busringa och sedan la på. frustrerande. Brandmännen kommer tillslut och öppnar våran hiss dörr. Om vi hade varit en två vånignar längre upp än vi var när vi klev in i hissen hade vi skadat oss. Alla står och filmar när vi springer som dårar ut ur hissen, haha. ska lägga upp filmen någon dag!
Utöverdet så vart lördagen också helt okej, och i söndags började jag jobba!
ohja. på en sushi resturang. jag är så lycklig!


27



 






26

Idag klipte jak mig i finngret i solann. det gjorde ontt ock jag anse at jag er arbets skaddad ock inte behövver gå till skolan på en veka. menn lysnar någon på tovi? nej.
i skolan folk säga at tovi ser utt som paris nju BFF. tovi blirr lessen för hon redan bestis med fatima?!?!?!??! :(
min bror fyller 18 år ock det er fäst her ikväll!!!! tovi inte bjuden så jak åkerr till fEliCia på södermalm om 10 minutter för hon styr fäst ikvell. idag jag vart lurad på H&M. dom sa jag fick rabbatt 20% om jak hanndlade 2 varor så tovi gjorde dett ock fik bara 15 kronor rabbatt. jagg vart väldigt argt!! blogar intet mer ikvell som vannligt. ska sova i sundbyberg. er littet redd men jak ringer om dett hender nåt!
heido!!!!!!

och det här inlägger lär raderaws imorgon.


25



24

Min vän Jennifer påstår att det här är jag på mornarna.
kan tyvärr inte göra annat än att hålla med henne den här gången.
jag är en extremt morgonpigg människa så don't blame me, haha.


23

Onsdag idag vilket betyder att det var dags för skoljoggen.
Frisörerna brukar i vanliga fall klä ut sig efter teman och springa joggen (tex 80-tal)
men ingen i min klass verkade speciellt taggade på detta så jag hakade på trenden och stannade hemma.
Klickade hem ett par over-knee stövlar idag också! dock var storlekarna på engelska så jag hoppas verkligen jag inte har beställt för stora eller för små..
vart väldigt rastlös senare under dagen så jag tog mig en tur till solariet! brukar näst intill aldrig sola solarium i vanliga fall men fick smått panik när jag insåg att jag ser ut som en liten rosa gris jämför med i somras.
så, vad gör man inte?..





22

Jag har lagt ut den förut och jag gör det igen.
Tycker själv att det är en del ''dubbelmoral'' över det hela
eftersom filmet på sätt och vis talar om hur och vad du ska göra, tillexempel
'' säg att du ska äta hos vänner men gå istället på promenader''
''slå dig själv på magen när du är hungrig'' och ''håll ditt hår i gott skick så ingen misstänker något''
Samtidigt är budskapet i filmen att man INTE ska göra det, och hur hemskt det är.


21

Hade av någon anledning grymt, bokstavligt extremt mycket otur igår.
varför? ingen aning. dålig karma? kanske.
Tänker inte pressisera mig men kan säga så mycket som att jag tillochmed satte mig på fel buss. närtrafiken. HUR lyckas man med det?
Satt också och klickade hem kläder på kvällen, bland annat ett par over-knee stövlar och en rosa mjukisdress! underbart! tills jag klickar på ''gå till kassan'' och uppmärksammar en liten text där det står att mina over-knee inte kommer att levereras förens 25 NOVEMBER. för det första så är det två månader dit och för det andra så är det antagligen redan snö ute då också.
Fick snällt klicka bort stövlarna även om det kändes. Får antagligen åka in till stockholm i veckan och köpa ett par där istället, men har inte sett några jag fastnat för.
Tydligen så räckte det inte med det. När jag skulle välja storleken på min rosa mjukisdress finns den självklart inte i min storlek vilket ledde mig till två val. Antingen äta upp mig ett antal storlekar tills jag tillslut nådde 44-48 eller anstränga mig lite extra och åka in till stockholm och köpa en nästa vecka istället också. övervägde länge men slutade med alternativ två.
Efter detta var jag inte på världens bästa humör så det fick räcka med en jacka och ett par gryyymt snygga jeans! fint det. Förhoppningsvis så kommer mitt dior linne idag också! annars på måndag.

Förövrigt så har jag hittat en hel del ''gamla'' bilder på mig.
den här är tillexempel från december föra året i think. haha..





20

JAG HAR HITTAT MIN SOULMATE!


19

Har på senaste tiden gått in i någon fas där jag fått för mig att jag ska vara sådär någolunda nyttig..
en vän visade mig det här receptet på en ''nyttigare'' kladdkaka, så jag passar på att dela mig mig.
Det här är väll ändå någonting som man äter 2-3 gånger i veckan..? haha.

1 dl   strösocker
1 dl   ljus sirap
1 tsk   vaniljsocker
2 st   ägg
4 msk   kakao
1 krm   salt
1 dl   kesella, 1 %
1 dl   vetemjöl
Till formen
1 tsk   margarin, eller smör till formen

Tillagning

6 - 8 portioner

1. Smörj och mjöla en rund form med löstagbar kant, sätt ugnen på 175 grader

2. Rör ihop socker, sirap, ägg, kakao och salt, tillsätt sedan kesella och mjöl och rör ihop till en jämn smet.

3. Fördela smeten i formen och grädda i 25 minuter.

4. Pudra över lite florsocker och servera kakan med glass och färska bär

Näringsvärde per portion:
Energi 183
Kolhydrater 34
Protein 5
Fett 3


18



IRRITERAD ELLER NORMAL HY

Exempel: Sol, väderomslag, stress

1 msk honung
1 msk naturell yougurt

Blanda ingridienserna och massera noga in dem i huden. Ha masken i 20-30 minuter för bästa resultat. Skölj sedan av med vanligt vatten och wollá skinande hy.

Om du har problem med torr eller åldrad hy rekomenderar jag avokado som applicering. Eftersom avokadon består av omättat fett är det extra bra för torr hy.

TORR OCH ÅLDRAD

1 avokado

Mosa avokadon och massera in den i huden och låt den verka i 20 minuter och skölj sedan med vanligt vatten.

AKNE OCH FINNAR

Det jobbigaste av allt måste ju vara att ha finnar. De drar ner självförtroendet och är bara i vägen. Denna ansiktsmasken rengör din hy och innehåller c-vitamin som fräshar upp din hy. Den motverkar finnar och andra orenheter i hyn.

1 klyfta citron
2 msk vinäger
1 dl vatten.

Blanda ihop ingridienserna applicera sedan på hyn och låt verka minst 20 minuter. Tvätta sedan av med ljummet vatten och känn dig fräsh och snygg!




 

GLANSGIVANDE
2 ägg
½ dl mjölk
Knäck äggen och vispa ihop dem med mjölken i en skål. Häll sedan blandningen över håret och massera in den ordentligt. Låt sitta i cirka fem minuter och skölj sedan ur. Hurra för glans som känns!

KICKA IGÅNG HÅRET
1 äggula
1 tsk olivolja
Vispa äggulan och blanda den med olivoljan. Massera in i längderna , men undvik helst hårbotten eftersom det annars kan se lite fett ut. Låt det verka i cirka fem minuter och tvätta ur genom att massera in schampo innan du blöter håret. Skölj sedan igenom håret och tvätta om det som vanligt.

 

FÖR TORR OCH FJÄLLIG HÅRBOTTEN
2 tsk färsk eller torkad rosmarin
2 tsk salvia
1 dl vatten
Blanda rosmarinen och salvian i vattnet och låt blandningen stå i ett dygn. Skölj sedan håret med blandningen varje dag.

 
FÖR TORRT HÅR
Några droppar mandelolja
1 banan
Mosa bananen och blanda ner mandeloljan i en skål. Massera in mixen i ditt hår och låt verka i en kvart. Skölj sedan ur med sodavatten innan du schamponerar som vanligt.


FÖR ATT TA BORT FETT HÅR
½ tsk aloe vera-gelé (finns i hälsokostbutik)
1 tsk citronjuice
Blanda Aloe vera-gelén med den färskpressade citronjuicen. Mixa ihop med en åttondels deciliter av ditt vanliga schampo och massera in i håret. Se sedan till att skölja ur noga.

 

MJUKAR UPP HÅRET

½ kopp naturell yoghurt
1 tesked honung
1 äggula
Blanda yoghurten, honungen och äggulan. Massera in i håret och täck över med en plastpåse eller plastfolie och låt verka i 20 minuter. Skölj ur med vatten och tvätta med schampo.


FÖR SKADADE TOPPAR

1 avokado
½ banan
½ tsk olivolja
1 ägg
½ dl citronjuice
Kamma igenom vått hår med en bredtandad kam, fördela sedan inpackningen jämt över hårtopparna, och arbeta sedan uppåt. Avsluta med att försiktigt massera in i hårbottnen. Låt verka i ca 5 minuter och tvätta sedan ur med ditt vanliga schampo.



17

Ända sen i fredags då jag fick åka hem från skolan har jag stannat inne. Som många andra drabbades jag väll av någon slags influensa, var otroligt trött och har sovit dubbelt så många timmar jag har varit vaken, ätit allt som kommit i min väg, kollat på TV shop, handlat på bloppis och förlängt mina naglar. cute, huh?
Eftersom jag ska tillbaka till skolan imorgon och har extrem huvudvärk för tillfället funderar jag på att gå och lägga mig nu, om jag vågar.
Har haft väldigt konstiga drömmar de senaste nätterna om jackor. olika bilder som kommer upp i mitt huvud, på jackor. somnade en stund under dagen idag och som omväxling såg jag mig själv i drömmen ståendes i mina favoritjeans. när jag vänder mig om är det stora hål på jeansens baksida! och efter det vaknade jag.
 så, vad betyder det? kanske borde jag stanna hemma imogon för säkerhets skull?..


RSS 2.0