16






15






För er som har tänkt att köpa UGGs till i vinter så är ett tips att titta på
http://www.uggonly.com!

Det finns otroligt många olika modeller dära, jätte korta - korta - långa och i massa olika mönster och färger.
Själv har jag ett par - i grått, förstår inte riktigt varför.. extremt tråkig färg men tror att det var för att dom matchade till min vinter jacka jag hade förra året, haha.

 


14





13

Lovade mig själv att ligga i sängen klockan åtta igår, vilket jag gjorde & faktiskt sov klockan halv nio.
Trotts det försov jag mig grovt imorse och kom till min frisör teknik en timme försent, men det ordnade sig.
Vi fick våra set idag med sax kam och klämmor & även lära oss klippa grunden till page. fint det!
Dock började jag må riktigt dåligt efter halva dagen, det snurrade i huvudet och jag kallsvettades, extemt läskig känsla när man känner sig kall i ansiktet sammtidigt som man blir helt fuktig och ögonen börja himmla.
Efter två timmars tåg och bussresa mådde jag någolunda bättre och bestämde mig för att ta en vända på stan innan jag gick hem.
Fick med mig olika modeller av dessa ''hippie-band'' även fast jag själv anser att jag inte passar i dom, nagel gel aktivator,  skulpturings gel och ett vitt nagelack! yäyä.
Mår fortfarande väldigt illa så ikväll har jag bestämt mig för att stanna hemma, har köpt en riktigt fet godis påse jag ska trycka i mig framför någon bra film!


12

För er som undrade om jag hittade Canderel i Norrtälje -
nej, det gjorde jag inte! vart istället rekommenderad att köpa ''björksocker''  som har precis samma syfte.
Finns på hälsokost och kostar 185:- så det blev en sån istället!
Tog reda på skillnaderna mellan de två olika produkterna när jag kom hem och ja, canderel är bättre vilket innehåller 1,9 kcal per tesked och björksocker innehåller 10.
För mig spelade det inte så stor roll eftersom jag har tänkt att använda mitt till mindre saker som te, till pannkakorna och bakverk, but still, ett jätte bra tips till er som också vet med er att ni äter för mycket socker på vardagarna!
( tillägger att mannen i kassan på hälsokost påstod att man skulle bli dum i huvudet om man åt canderel. crazybitch.. )
Försövrigt så började dagen med tre timmars frisör teknik. vi fick lära oss hur vi tvättar kundens hår så efter genomgången var det dags för oss att tvätta håret på varandra! otroligt kul faktiskt! alla tjejer springer runt med handukar, hårborstar, fönder och lyssnar på rix FM och fotar med sina kameror, haha.. som jag tidigare skrivit tappade jag min kamera i poolen i somras så ska försöka få tag i deras bilder istället så jag kan lägga upp dom!
Hade en timmes lunch och efter det tre timmar gymnastik, vi pratade mest om kommande lektioner och lekte såkallade namnleken. har tappat räkningen på hur många gånger vi lekt det den här veckan.
Vi har även fått våra datorer idag, vilket betyder att jag kommer kunna blogga på raster när jag får tid! sweet.
Han med en runda på stan idag också men hittade ingenting, actually.
Ska ta och fixa lite med naglarna innan jag går och lägger mig nu! har bestämt mig för att ligga i sängen klockan åtta idag, har sex timmars frisör teknik imorgon så vill gärna kunna ta mig till skolan vaken..
kiss and goodbye ♥

 


11

Har varit en uuunderbar dag än så länge!
Tisdag idag vilket innebär tre timmars matte och sen slut för dagen! dvs att vi enligt scema ska sluta klockan 12.
Så, jag kommer till skolan och får reda på att vi ska ha ett matte prov, och efter det får vi sluta för dagen.
det tog mig runt en halvtimme, så efter det var det bara att sätta sig på bussen hem igen.
Jag åkte alltså tre timmars buss, till och fr¨n skolan sammanlagt för att sitta där i 30 minuter. så underbar kanske var att ta i, beror på hur man ser det..
Var iallfall hemma klockan 11 så jag hade planerat att åka upp till gymmet, var ett tag sen jag var där.
Lat som man är gick jag och la mig istället, sov i tre timmar och när jag vaknade upp igen kände jag mig som ny, grymt pigg! dock inte tillräckligt för att ta mig upp till gymmet.. komiskt.
ska snart sätta mig ner för att äta middag, sushi idag igen! och efter det ska jag försöka städa upp inne på rummet. Jag och Jennifer ska på biopremier imorgon och efter det sover hon här eftersom det blir ganska sent.
Ska ta en vända på stan innan det också för att leta efter ''Canderel''
Läste om det på LAILAS blogg och tyckte det lät grymt.
Det är ett socker som bara innehåller 1,9 ckal per tesked, vilket betyder att du sparar 18 ckal per tesked vilket leder till att jämfört med socker sparar du 90% av kalorierna varje gång du använder Canderel istället!
Har läst att det ska finnas i vanliga livsmedels affärer vilket jag tvivlar starkt på, har aldrig sett någon av deras produkter i någon av mat affärerna i norrtälje! så ska kolla på hälsokost istället.





10

Kom hem för ett litet tag sen, en timme sen skulle jag chansa på.
Har varit nere på stan och ätit sushi med Fatima! ingen norrtälje bo kan väll ha missat att det är ''ät så mycket du vill för 99 kronor'' på söndagar och måndagar nere på torget?
Första gången jag var där och självklart tog jag ''ät så mycket du vill'' på största allvar. Beställde in 30 sushi bitar och i vanliga fall blir jag mätt på 5, kan högst få i mig 8 bitar!
Slutar alltid på samma sätt när jag och Fatima är ute och äter. Jag äter för 5 familjer samtidigt som jag sitter och brölar '' KOLLA FATIMA! KOLLA, TROR DU JAG FÅR IN 5 SÅNA HÄR I MUNNEN? NEJNEJNEJ JAG VILL HA DOM DÄRA JU! VILL DU SE NÄR JAG ÄTER HELA DEN HÄR SKÅLEN MED RIS JÄTTE FORT?! ''
inte alls lika kul som det låter. försöker alltid få fatima att bära hem mig efteråt men icke.
Utöver det så har jag spenderat dagen i skolan. Vi har fått våra dockhuvuden så vi har varit i salongen och övat håruppsättningar hela dagen, fint det! hoppas någon av er får användning av videon i förra inlägget, tyckte att den visade rätt så tydligt hur man skulle göra.
Har inte så mycket mer att säga just nu, Fatima var här inatt så det vart bara tre timmars sömn..
ska pyssla lite med naglarna och bara ta det lugnt sen får vi se vad som händer. förhoppningsvis ingenting så jag kan få lite sömn. uppdaterar senare! love ♥

bild från i fredags


09





there you go

08


Sarah har gjort uppror. jag vet att jag har varit grymt dålig på att uppdatera bloggen senaste tiden, och helt ärligt så har jag ingenting att försvara mig med.
Har på senaste tiden funderat rätt så mycket på vad det är jag vill skriva i min blogg, jag kan inte tänka mig att någon av er tycker det faktiskt är kul att läsa om hur mycket jag tycker om min mascara, hur snyggt jag tycker det är med svart hår på tjejer och alla dessa ansiktsbehandlingar.
Har funderat på att ta bort bloggen helt och hållet också, men vi ska ge det ett försök till!
Ska försöka uppdatera med så mycket bilder som möjligt trotts att jag tappade min kamera i poolen i somras.
Får börja betala Fatima för att fotografera varje litet steg jag tar i stället.
Har också viddgat mina vyer (haha..) och bor väldigt ofta hos en vän till mig, hade kunnat skylle den dåliga uppdatering på henne men sanningen är att utan henne så skulle jag bara haft hälften så många inlägg som jag har nu.
så som tur är har jag henne till hjälp också.
Så, från och med nu ska jag försöka uppdatera om allt i min vardag. få er att känna som att ni sitter i mitt huvud, ser och hör allt jag gör. så, tack sarah!
over and out.



07



Sitter just nu med både ansiktsmask och hårinpackning hos en vän.
var i täby centrum tidigare i veckan med ahtsi och tog en runda inne på the body shop.
pratade in mig lite hos tjejen som jobbade dära (om blandannat skor) och det slutade med att vi fick med oss två ansiktsmasker och ''mirakel'' inpackningar för håret hem, helt gratis! yäyä, jag har flyt.
färgade håret för ett litet tag sen, så hoppas på att det blev bra också. har inte torkat håret än så har inte sett ett riktigt resultat än.
har bott ute hos min vän i ungefär en vecka snart och vi brukar vanligtvis börja gå våran två timmars långa promenad vid tio-tiden, men eftersom det spöregnar idag ska ta det lugnt framför TVn med något gott istället, så jag ska väll kila in i köket och försöka vara till någon hjälp nu! kisses





06















todays shit


05



04

Sitter just nu i hotellet pa Estalnd! det finns faktiskt en dator här pa hotellet sa ska försöka uppdatera sa mycket jag kan.
Dagen har precis börjat sa än sa länge har jag hunnit äta frukost och varit nere i skönhets salongen och bokat tva tider.
Aniktsbehandling och ögonbryns färgning & modellering! tror jag ska förlänga mina ögonfransar och solduscha imorgon.. far se vad jag hinner med! har inte sa manga dagar kvar hära tyvärr..
nej, nu ska jag springa ner pa stan och försöka hinna med lite shopping innan min boking! talk to you later..




03

Bor på spahotell i estland-pärnu den här veckan! see you again on saturday.



02

 


RSS 2.0